Skærmbillede 2018-10-30 kl. 20.51.26.png

Poul Thomsen "Dus med livet"

Poul Thomsen tryllebandt både små og store seere, når han lørdag efter lørdag fortalte om dyrenes gøren og laden i “Dus med dyrene”. Programmerne er – sammen med den rolige, dybe stemme – blevet hans varemærke. Men Poul Thomsens liv har budt på meget andet end dét. Han fortæller i sin selvbiografi åbent og ærligt om hele sit liv – på godt og ondt: Om den beskyttede, faderløse opvækst hos mor og Bedstemor. Om det feterede liv i tv-projektørenes skær. Om sorgen over at miste både en hustru og en søn til depression og selvmord. Og ikke mindst om alle de naturoplevelser og hunde- og menneskevenner, der har præget ham og hans karriere – og som alt sammen har gjort, at han er blevet Dus med Livet. Køb bogen her

 
Skærmbillede 2016-11-01 kl. 17.05.07.png

Else Marie Pade – en biografi

Gyldendal, 2009

Else Marie Pade (1924 - 2016) var Danmarks første, elektroniske komponist og en af de sjældne pionerer, der aldrig lod sig stoppe af hvad "man" gør og ikke gør. Hun var modstandskvinde, og hun var en af de første i Danmark, der begyndte at interessere sig for elektronisk musik. Bogen handler om hendes spændende og fascinerende liv, om hendes musik, om de valg og fravalg, hun måtte tage livet igennem, og om hvordan man kan se eventyret overalt omkring sig, hvis blot man åbner øjnene. Bogen findes både i papirformat til 249 kr. og som e-bog til 149 kr.

Jeg holder også foredrag om Else Marie Pade. Læs mere her.

 
slutfred.jpg

Slut fred med din krop

Pretty Ink, 2011

En bog, der startede med at skulle handle om vægttab og motion, men som endte med at handle om at holde af sig selv, sådan som man ser ud, om at rose sig selv for alt det, man kan, i stedet for at skælde sig selv ud for alt det, man ikke kan, og om at behandle sig selv og sin krop med kærlighed og nænsomhed, og dyrke motion og spise ordentligt fordi, man får det godt af det – ikke fordi man måske bliver tynd af det. Papirbogen er udsolgt fra forlaget, men den kan købes som e-bog her.