Journalistik

Jeg elsker ord, og jeg brænder for at fortælle alle de historier, der findes i verden. Der er ikke noget, der er kedeligt – hverken mennesker eller emner, for der gemmer sig spændende og fascinerende detaljer overalt, hvis man bare gider lede længe nok. Det gør jeg.

EMP.jpg

Interview og portrætter

Den altovervejende grund til, at jeg i sin tid valgte at blive journalist, er andre mennesker. Jeg bliver aldrig træt af at kigge ind i hjernen og hjertet hos mennesker og ad dén vej komme lidt tættere på sandheden om, hvem de er og hvad de brænder for. Her er et meget lille udvalg af interviews, jeg har lavet, og som jeg selv er særlig glad for.

Læs her.

Skærmbillede 2018-10-06 kl. 14.38.59.png

Redaktøropgaver

At være redaktør på et magasin er sjovt, udfordrende og meget tilfredsstillende. Jeg elsker hele processen fra man sætter de første ideer i søen over briefing af skribenter og fotografer og samarbejde med layoutere til det færdige magasin kommer tilbage fra tryk. Jeg har stor erfaring som redaktør, og her kan du se et udvalg af de magasiner, jeg har haft ansvar for.

Læs her.

pichet.jpg

Mad

Jeg elsker mad. Jeg elsker at lave mad, jeg elsker at læse om mad, jeg elsker at tale om mad, at skrive om mad, og fremfor alt, elsker jeg at spise mad. Jeg er simpelthen et kæmpe madøre. Her finder du en række af de madartikler, jeg har skrevet gennem tiden.

Læs her.

 

In English

It's not all Danish – I write and edit stuff in English too. Here is a wee list of things I have done quite recently. Read more here.