Livshistorier

Foto: Andrea Bak, Edinburgh februar 2013

Foto: Andrea Bak, Edinburgh februar 2013

Findes der noget bedre end at fordybe sig i fortællingen om et langt, levet liv? Det synes jeg ikke. Desværre går mange af fortællingerne tabt, når livet stopper, og selv om vi har hørt Morfars historier hundrede gange, ebber de alligevel ud med tiden, når han ikke er her længere. Det er en skam. For det er med til at styrke vores familiebånd og følelsen af at høre sammen, når de fortællinger bevares i familien. Mange har en intention om selv at skrive historierne ned, men tiden går og det bliver ikke gjort, og en dag er det for sent.

Derfor tilbyder jeg at skrive historien for jer. Jeg har stor erfaring med at tale med gamle mennesker, og jeg er god til at skabe en god, tryg ramme om deres fortælling, og til at stille de små, stilfærdige spørgsmål, der leder fortællingen videre. 

Hvis du kender et gammelt menneske hvis livshistorie du gerne vil have skrevet ned, så kontakt mig endelig, så finder vi sammen ud af omfang og form. Du kan få en fysisk bog eller en e-bog, begge dele fint layoutet med masser af billeder fra gamle dage. Hvis du vil, kan jeg også tilbyde flotte portrætter taget af en dygtig, professionel fotograf.