Irlands Wild Atlantic Way

For nogle år siden fik Irlands turistråd den geniale idé at omdøbe hele vestkysten til The Wild Atlantic Way. Og det er netop, hvad der er: vildt! Og smukt og poetisk og absolut mange, mange besøg værd! The Wild Atlantic Way strækker sig hele 2.500 kilometer langs den irske vestkyst, fra County Donegal i nord til County Cork i syd, og den er en sand festbuffet af uforglemmelige natur- og kulturoplevelser. Her er nogle af mine skriverier fra den fine, vilde kyst.

 
 
2015-04-30 17.58.11.jpg

Fra Ballina til Galway

Tag med på noget af The Wild Atlantic Way, fra Ballina til Galway. Dette inkluderer bla. et besøg på The Arran Islands, et tidligere suppekøkken for de sultende under hungerkatastrofen og mit første forsøg som falkoner. Fra WHERE2GO.

 
2016-05-31 13.43.41.jpg

Fra Killarney og tilbage igen

The Ring of Kerry er et af de smukkeste steder i Irland. Her er både klippeøer med sære, gamle klostre og millioner af søpapegøjer, så mørkt at det er det perfekte sted at kigge stjerner og meget, meget mere. Læs her.

 
IMG_0308.JPG

Dingle-halvøen

Dingle er ikke alene smuk på en næsten overnaturlig måde – stedet har altid tiltrukket kunstnere af alle slags. Her kan du læse om at bo alene i en eco-hut, der alligevel blev lidt for eco, om mit besøg på den forladte Great Blasket Island, og om hvordan jeg overvandt min højdeskræk og rundede en stejl klippe til fods. Læs her.