Den altovervejende grund til, at jeg i sin tid valgte at blive journalist, er andre mennesker. Jeg bliver aldrig træt af at kigge ind i hjernen og hjertet hos mennesker og ad dén vej komme lidt tættere på sandheden om, hvem de er og hvad de brænder for.

Her er et meget lille udvalg af interviews, jeg har lavet, og som jeg selv er særlig glad for.

Drop alderstyranniet 

Interviews med tre seje kvinder over 50, som hver især giver en stor, fed fuckfinger til andres forventninger om, hvordan man skal gebærde sig i den alder. Til Søndag.

Ane Cortzen

"Det er som om, at nu er jeg trådt ud af klædeskabet i Narnia og fundet ud af, at jeg er voksen." Til magasinet Liv.

Søs Fenger

"Får jeg en hedetur midt på scenen, tager jeg et håndklæde og sunder mig lidt. Nogle gange har jeg min vifte med." Til magasinet Liv.

Foto: Mikkel Bache

Foto: Mikkel Bache

Lotte Mejlhede

"Det er jo nu, jeg har allermest gennemslagskraft" Til magasinet Liv.

Else Marie i eventyrland

Et interview med den elektroniske komponist Else Marie Pade til Ud&Se om at brænde så stærkt for noget, at man bare må gøre det, selv om alle synes, man er skør.

Glade mennesker laver god mad

Et interview med Paul Cunningham til Lederne om vigtigheden af at elske sit arbejde og inspirere andre til at gøre det samme.


Discount med holdning – og en god smag i munden

Henrik Burkal, administrerende direktør i Rema 1000, om hvorfor han i højere grad er leder af et jazzband end købmand.


Leder med god energi

Interview med årets leder 2013, Niels Duedahl fra SE, der har lært alt hvad han ved om at drive forretning af sin farfar, der var tækkemand i Skjern.


Knud Odde

Kunstmaleren og den tidligere bassist i Sort Sol, Knud Odde, om hvorfor han bliver i godt humør af at høre Joy Division.