Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life.
— Michael Palin
 Foto: Andrea Bak, New York, marts 2014

Foto: Andrea Bak, New York, marts 2014

Jeg elsker at rejse, så det gør jeg flere gange om året – og jeg elsker at dele mine oplevelser i artikler og på de sociale medier, og så var jeg redaktør på WHERE2GO, der kun handlede om rejser.

New York

Verdens allerbedste by, hvis du spørger mig. Jeg har skrevet en insider-guide til byen til magasinet IN. Du kan læse den her.

Min guide til de mere ukendte steder i New York finder du her, og hvis du – som jeg – holder af guidede ture, er her en liste over de bedste af slagsen i New York.

Jeg har også lavet dette Google map, som jeg opdaterer hver gang, jeg har været i New York. Måske ikke lige med det samme, men næsten ...

 

Berlin

Honest Cooking er amerikansk madblog, hvor jeg har skrevet et indlæg til deres culinary travel sektion om de ting, man skal spise, når man besøger Berlin – heriblandt selvfølgelig Currywurst og Schnitzel. Mit Google map over Berlin finder du her.

 Med Harrishøgen Skye efter en tur i skoven 

Med Harrishøgen Skye efter en tur i skoven 

Jeg, en skør rovfugledame

Ja, jeg kan sagtens finde på at rejse ud i verden for at få lov at lege falkoner. Det har jeg blogget lidt om her.

Jeg har også skrevet en artikel om mine oplevelser til Ude&Hjemme. Den kan du læse her.

 

 

Irland

Dublin har efterhånden sneget sig langt op på listen over mine yndlingsbyer, og jeg har forlængst tabt hele mit hjerte til den vidunderlige, grønne ø. Her kan du læse en guide, jeg har lavet til The Wild Atlantic Way på den irske vestkyst.

Dublin er hyggelig, det er nemt at komme dertil, den er ikke for stor, men den er heller ikke for lille, der er masser af smuk natur lige om hjørnet, masser af god – og BRUN – mad og ikke mindst masser af kultur, dejlige pubber og god, irsk øl. Det har jeg blogget lidt om. og jeg har selvfølgelig også lavet et Google Map over Dublin.

En anden dejlig by er Cork, som jeg har skrevet lidt om her.

Edinburgh

Jeg elsker Skotland, som alle ordentlige mennesker jo gør, og jeg er meget begejstret for Edinburgh, som er en af de smukkeste byer i Europa efter min mening. Jeg har skrevet denne guide til byen, og så har jeg – ikke overraskende, lavet et Google Map over Edinburgh.

Rom

Rom er vidunderlig på alle tider af året, men intet slår en lun aften i september, når appelsintræer og bourgonvillaerne blomstrer og dufter himmelsk. Hvis du kan lide is, er her en lille guide til de bedste isbarer i byen, og ja, du gættede rigtigt: jeg har sørme også lavet et Google Map over Rom.

London

Er man træt af London, er man træt af livet, som Samuel Johnson sagde. Her er mit Google Map til den fine by, og her kan du læse den guide, jeg lavede til London sammen med Paul Cunningham.

Danmark

Der er intet andet sted på jorden, jeg hellere vil holde min sommerferie, end i Danmark. Her er lidt guides til forskellige steder i vores fine, lille land.

Bornholm 

Samsø

Aarhus

Aalborg

Østdansk Turisme

Østdansk Turisme, eller Visit EastDenmark, som de hedder på engelsk, udgav i 2014 magasinet Oplev, som jeg var redaktør på.

Mad & Rejser

Mad & Rejser er et online-rejsemagasin om Spanien, som jeg har været redaktør på. Med udgangspunkt i tre klassiske, spanske rejsemål kommer man rundt om historien, kulturen, oplevelser og mad i området, plus at der er interviews med kendte danskere, der holder ferie i Spanien.

Falk Lauritsen

Jeg har været redaktør på fire af rejsebureauet Falk Lauritsens magasiner, som du kan se her, herher og her.